פשטידות תירס קישואים אישיות בריאות
פשטידות אישיות מעולות, ממרכיבים בריאים.
מצויינות לארוחת ערב למי שרוצה מנה שגם הילדים אוהבים
וגם מסתדרת עם אכילה מאוזנת ומתאימה לירידה במשקל.
המרכיבים פשוטים וגם ההכנה.
והיתרון הגדול: הם גם מכילות קישואים. אבל שלא מורגשים בכלל.
במתכון הזה הקישואים משתלבים בלי להשאיר טעם או מראה.
ולמרות שאני אישית מאד מאד אוהבת קישואים –
זה לא עבר בירושה באופן מלא לילדים שלי…
אז אם יש לי מתכון שהם יאכלו בו קישואים,
ושזה לא יורגש – בעיני זו עסקה טובה.
_________________________________________
מוזמנת לנסות את המתכון.
ולשתף אותי איך יצא!
מבוסס על מתכון של "בריאלי" (מומלץ לעקוב!) עם שינויים שלי והתאמות.
_________________________________________
פשטידות תירס וקישואים אישיות בריאות
מצרכים:
(כ 18 פשטידות אישיות בתבניות מאפינס מסיליקון)
- 3 קישואים טריים ומוצקים (עם או ללא קליפה.
אם רוצים שהקישואים פחות יראו אז לקלוף אותם) - 1 גביע (250 גרם) גבינה לבנה 5%
- 1 (250 גרם) חבילת קוטג' 5%
- 1/3 כוס גבינה צפתית 5% / גבינת חמד / טוב טעם – מפוררות
- 4-5 כפות גבינה צהובה מגורדת
- 4 ביצים (L)
- 2 – 2 וחצי כוסות תירס קפוא מופשר
(או 2 פחיות גדולות שימורי תירס ללא סוכר, מסוננות מנוזלי השימור) - 1/2 כוס קמח כוסמין מלא (מומלץ: 1/4 כוס קמח כוסמין מלא + 1/4 כוס קמח עדשים כתומות)
- 1 כפית אבקת אפייה
- תיבול: מלח ופלפל שחור לפי הטעם
הכנה:
- לגרד את הקישואים – על החורים הקטנים ביותר של הפומפיה.
להניח במסננת צפופה ולתת להם בנתיים להגיר נוזלים. - לערבב בקערה את הגבינות, לטרוף אליהן את הביצים ולהוסיף את התירס.
- לסחוט טוב טוב את הקישואים המגורדים דק דק – ולבחוש לצרף לקערה בבחישה.
- להוסיף את הקמח/קמחים עם אבקת האפייה ולערבב עד שמתמזג בבלילה
- לצקת לתבניות אישיות (אני משתמשת בתבניות סיליקון. חלקן בצורת לב וזה בפני עצמו מוצא חן בעיני הילדים)
- לאפות על טורבו כ 30 דקות, על 180 מעלות (זמני האפייה משתנים מתנור לתנור) –
או עד שהפשטידות מתייצבות. מומלץ להמתין מעט לפני האכילה שיתמצקו.
ולהגיש לצד ירקות וסלט חי.
גיוונים והמלצות:
- אפשר לאפות גם כפשטידה. מתאים לתבנית 20/25. ולאפות למשך יותר זמן.
- אפשרות לגיוון: במקום גבינה לבנה להשתמש בגבינת שמנת 5% שום שמיר. זה טעים!
אבל אצלי – לא כל הילדים אהבו… - אפשר לאדות בצל שלם קצוץ – ולצרף לבלילה. זה נותן טעם טוב. אבל לוקח יותר זמן…
- אפשר להמיר חצי מהתירס באפונה וגזר קפואים מופשרים. למי שאוהב.
________________________________________
המתכון הזה הוא דוגמא למתכונים הקלים והטעימים
שמחכים לך בתוכנית "בריאה" –
תוכנית להרזיה בריאה לנשים ואמהות עסוקות.
בתוכנית תקבלי:
• חוברת מתכונים בלעדיים שיהיה לך קל להכין וטעים לאכול.
• תפריטים מגוונים שמתאימים לסדר יום של אמהות
• פטנטים לקיצורי דרך במטבח – כדי שלא תצטרכי לשקוע בהכנות
• וכמובן את כל הידע, ההסברים, ההנחיות
• והסודות החשובים:
• מה, כמה, מתי ואיך – לאכול
כדי לגרום לגוף שלך לשרוף שומן
• ולהצליח לרדת במשקל בצורה בריאה.
לכל הפרטים על תוכנית "בריאה" הקרובה –
הכנסי עכשיו לקישור והצטרפי אלינו:
תוכנית "בריאה" – הרזיה בריאה לנשים ואמהות עסוקות