מאפינס ברוקולי בריאים
מנה מאוזנת של חלבון ופחמימה, שומן וירק
והכל ארוז במאפינסים האלו –
שתכיני לעצמך תוך כמה דקות,
ואת שאר העבודה יעשה התנור.
3-4 יחידות מאפינס לצד סלט ירקות ומעט טחינה או אבוקדו
ויש לך ארוחה מלאה, משביעה, זריזה ומרזה.
מאפינס ברוקולי בריאים:
מצרכים:
(כ 18 מאפינס)
- 500-800 גרם ברוקולי קפוא (שקית או 2/3 שקית לערך)
- בצל גדול קצוץ (לא חובה)
- כף שמן זית (אם לא נכניס בצל – לא נשתמש גם בשמן)
- 1 קוטג' (250 גר') 5%
- 4 כפות גבינה בולגרית 5% מגוררת/מפוררת
- 3-4 כפות גבינה צהובה 9% / 15% – לפיזור מעל
- 3 ביצים
- 3 כפות קמח מלא / שיבולת שועל טחונה דק-דק
- 1 כפית אבקת אפייה
- תיבול: מעט מלח ופלפל
- לקישוט: מעט שומשום
הכנה:
- לשים את הברוקולי בסיר ולבשל במים רותחים עם מעט מלח למשך 5-10 דקות.
- אם רוצים: בנתיים לחמם שמן זית במחבת קטנה ולהזהיב את הבצל
- לסנן את הברוקולי המבושל קלות, לקרר מעט ולחתוך לקוביות.
- בקערה בינונית לערבב את הביצים, הקוטג' והגבינה הבולגרית
- להכניס את הברוקולי המאודה והבצל המוזהב ולערבב מעט
- להוסיף לקערה את הקמח, אבקת האפייה והתיבול – ולערבב
- לצקת לתבנית שקעים, לפזר מעל מעט גבינה צהובה ולקשט בשומשום
- לאפות כ 20-25 דקות על טורבו, ב 180 מעלות (זמני האפייה והחום משתנים הין תנור לתנור),
עד שהמאפינס מתייצבים ומזהיבים.
מוזמנת להצטרף לתוכנית "בריאה" הקרובה
תלמדי איך להכין לעצמך ארוחות משביעות ומרזות
בלי לשקוע שעות במטבח.
ותצליחי לאכול מאוזן ובריא ולרדת במשקל
תרגישי שיש לך שליטה על האכילה שלך
תפסיקי ליפול על מתוקים ולנשנש בשעות אחה"צ
ואחרי שהילדים נרדמים –
תוכלי בע"ה להוריד את הק"ג המיותרים
ולהרגיש נפלא בתוך הגוף שלך!
כל הפרטים על התוכנית שתתן לך איזון ויציבות
גם בתקופה המטלטלת הזו – בקישור כאן:
כנסי עכשיו והצטרפי אליי לתוכנית "בריאה" הקרובה!👇
https://shachar-teva.ravpage.co.il/briha_21
בכל שאלה – דברי איתי!
תכתבי לי הודעה או תשאירי פרטים כאן.
ואתקשר אלייך.
שחר 052-4474739
2 תגובות
יוצא נהדר, תודה על המתכון המוצלח
תודה רבה, סופי!
איזה כייף שאהבת!