מתכון כריך הקוטג' הטרנדי

כריך קוטג' חלבוני
זה טרנד שרץ חזק ברשתות
ואצל מי שעוסק בתזונה והרזיה.
בכל יום הייתי רואה לפחות 3,4 סרטונים
של "הלחם" קוטג' הזה בגרסאות שונות.
ולמרות שאני לא טיפוס של טרנדים
ובהתחלה הסתייגתי מהמתכון
בגלל שהוא נחרש ברשתות
בסוף החלטתי, כמו שאומרים: לקבל את האמת ממי שאמרה
ולהכין את המתכון עשיר בחלבון הזה, בגרסא שלי,
שתתאים לנשים בתוכניות ההרזיה שלי.
הוא מלא מלא חלבון.
שזה מרכיב משביע,
עם האפקט התרמי הכי גבוה
(מה שאומר שהגוף מוציא אנרגיה כדי לפרק ולספוג אותו, יותר מכל מזון אחר)
וחלבון קריטי להרזיה.
הוא אב המזון הנצרך ביותר להזנה, לבניין הגוף ולבריאות.
ועם כמה שעשיר בחלבון
הוא דל בפחמימה
וקל כל כך להכנה.
מתאים כארוחת בוקר, ערב ואפילו כצהריים מנה מהירה,
קלילה, קייצית, או כשרוצה משהו חלבי ומשביע ביותר במקום בשרי
וזה יצא כזה מוצלח שמשתפת גם כאן.
כריך קוטג' חלבוני
מצרכים:
•250 גרם קוטג'
•2 ביצים L
•חופן עלים ירוקים לבחירה
•מעט מלח
•מעט: כמון, אבקת עגבניות של איילת, אבקת שום
הכנה:
•לטחון בבלנדר מוט/מעבד מזון קטן את כל החומרים
•לשטח בתבנית על נייר אפייה, לצורת מלבן
•לאפות על 180 מעלות כ 35 דקות
•להוציא ולצנן מעט
•למלא בכל טוב (ממרח לבחירה, עוד חלבון, ירקות בשפע)
ולאכול בהנאה
תכינו ושתפו איך יצא
בשורות טובות
עם ישראל חי

אהבת?

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest

כתבי תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

המדריך להרזיה בריאה- המזונות והמתכונים שיעזרו לך לרדת במשקל

נבחרת המזונות שיעזרו לך לרדת במשקל עם מתכונים בריאים וטעימים

תודה על הרשמתך

אני מאשרת קבלת מיילים בהמשך.

דילוג לתוכן