פשטדוניות תרד וגבינות דלות פחמימה

פשטדוניות תרד וגבינות דלות פחמימה

 

מתכון חלבון מצוין בהרזיה,

מתאים מאד ארוחת ערב,
גם לבוקר יותר חמימה וטעימה.
מצוין לסעודה שלישית
מתאים בדיוק כשיוצאת עם הילדים
לבריכה או לים .
.
פשטדוניות גבינה-תרד מעולות:
.
מצרכים: (12 יחידות)
•כפית שמן זית
•בצל בינוני קצוץ
•4-5 מדליוני תרד קצוצים
•250 גר קוטג
•100 גר בולגרית 5%
•1/2 חבילת טוב טעם/חמד 5%
•3 ביצים
•3 כף קמח מלא/קמח סויה
•1/2 כפית א. אפיה
•מעט מלח, פלפל, אבקת שום, כמון או מה שרוצה
• לקישוט: 4 כף גבנצ מגורדת 15%-9%
.
הכנה:
• להזהיב בצל במחבת עם השמן
ולהוסיף את התרד לדקה של ריכוך
•בנתיים לערבב בקערה את כל המצרכים האחרים.
• להוסיף את הירק פנימה ולערבב
• לצקת לתבנית שקעים או תבניות אישיות.
• לקשט בגבנצ
• לאפות על 180, טורבו, 30 דקות. עד ששחום מעט מלמעלה.
• לצנן ולהוציא מהתבנית
לאכול ולהנות.
ו- שתפי עם עוד חברות
.
אפשר לגוון עם:
🥦קישוא/ברוקולי במקום תרד
🫒אם רוצה שהילדים יאכלו שמה
 4 כף תירס/ זיתים פרוסים.
.
עם ישראל חי.

אהבת?

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest

כתבי תגובה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד

המדריך להרזיה בריאה- המזונות והמתכונים שיעזרו לך לרדת במשקל

נבחרת המזונות שיעזרו לך לרדת במשקל עם מתכונים בריאים וטעימים

תודה על הרשמתך

אני מאשרת קבלת מיילים בהמשך.

דילוג לתוכן