פשטדוניות תרד וגבינות דלות פחמימה
מתכון חלבון מצוין בהרזיה,
מתאים מאד ארוחת ערב,
גם לבוקר יותר חמימה וטעימה.
מצוין לסעודה שלישית
מתאים בדיוק כשיוצאת עם הילדים
לבריכה או לים .
.
פשטדוניות גבינה-תרד מעולות:
.
מצרכים: (12 יחידות)
•כפית שמן זית
•בצל בינוני קצוץ
•4-5 מדליוני תרד קצוצים
•250 גר קוטג
•100 גר בולגרית 5%
•1/2 חבילת טוב טעם/חמד 5%
•3 ביצים
•3 כף קמח מלא/קמח סויה
•1/2 כפית א. אפיה
•מעט מלח, פלפל, אבקת שום, כמון או מה שרוצה
• לקישוט: 4 כף גבנצ מגורדת 15%-9%
.
הכנה:
• להזהיב בצל במחבת עם השמן
ולהוסיף את התרד לדקה של ריכוך
•בנתיים לערבב בקערה את כל המצרכים האחרים.
• להוסיף את הירק פנימה ולערבב
• לצקת לתבנית שקעים או תבניות אישיות.
• לקשט בגבנצ
• לאפות על 180, טורבו, 30 דקות. עד ששחום מעט מלמעלה.
• לצנן ולהוציא מהתבנית
לאכול ולהנות.
ו- שתפי עם עוד חברות
.
אפשר לגוון עם:
קישוא/ברוקולי במקום תרד
אם רוצה שהילדים יאכלו שמה
4 כף תירס/ זיתים פרוסים.
.
עם ישראל חי.