פשטידת בצל חלבית דלת פחמימה

פשטידת בצל חלבית דלת פחמימה

קבלו אותה:
חגיגית, עשירה, חלבית
מלאה בחלבון ודלת פחמימה
מעולה בהרזיה וכל כך טעימה .

פשטידת הבצלים שלי.
אוצו רוצו להכין אותה:

מצרכים:

  • 2 כף שמן זית
  • 3 בצלים לבנים קצוצים
  • 2 בצלים סגולים (אפשר לבנים)
  • 1 גביע קוטג 250 גר
  • 150 גר בולגרית 5%
  • חצי חבילת טוב טעם
  • 3 כף גבינת ריקוטה/לבנה 5%
  • 3 ביצים L
  • 3כף קמח סויה/קמח חומוס/קמח עדשים/קמח מלא
  • כפית אבקת אפיה
  • תיבול: מלח, פלפל, מוסקט, כל תבלין שרוצה – לפי הטעם
  • לקישוט: 5 כף גבנצ מגורדת 9%

הכנה:

  1. להזהיב בצלים במחבת עם השמן כ 7 דקות
    לתבל ולהסיר מהאש ולצנן מעט
  2. בנתיים לערבב את הגבינות עם הביצים
  3. לאחד עם הבצלים
  4. להוסיף קמח ואבקת אפייה
  5. ולהעביר לתבנית חסינת חום
    לקשט בפרוסות בצל וגבנצ
  6. לאפות על 180 בטורבו כ 45 דקות, עד שיציבה ומושחמת מלמעלה
  7. להגיש אחרי שמתקררת מעט ומתייצבת
    ולהנות מכל ביס וכל נגיסה .

    בשורות טובות. עם ישראל חי

אהבת?

שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב pinterest

כתבי תגובה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

המדריך להרזיה בריאה- המזונות והמתכונים שיעזרו לך לרדת במשקל

נבחרת המזונות שיעזרו לך לרדת במשקל עם מתכונים בריאים וטעימים

תודה על הרשמתך

אני מאשרת קבלת מיילים בהמשך.

דילוג לתוכן