איך לבחור את האוכל שלך?

איך לבחור את האוכל שלך?

איך לבחור את האוכל שלך?

4 עצות מעשיות איך לבחור נכון את האוכל
שאת קונה ואוכלת שיהיה כמה שיותר
בריא ואיכותי

המלצות שיכולות מאד לעזור ולדייק
במיוחד את מי שרוצה
לרדת במשקל!

1. תיהיה צרכנית ביקורתית
אני תמיד אומרת למשתתפות אצלי
בתוכניות שאם יש מקום לביקורת אז זה המקום 🙂
כשאת קונה מוצר, תיהי בקורתית.

מה הכוונה?
אל תתרשמי מהאריזה או מהצבע הירוק שלה,
גם לא מאושיית הכושר והפיטנס
שמפרסמת את המוצר

גם הכותרות המפתות כמו: "ללא כולסטרול", "דל שומן",
"כפרי", "עשוי באהבה"…
כל אלו הן לא הבטחות לטיב המוצר,
ובטח לא מעידות על היותו בריא!אלו אקטים שיווקים.
תיהי את הצרכנית הביקורתית
ושלא יעבדו עלייך!

______________________

2. תפרקי משואוות 🙂
"ללא גלוטן" לא שווה למרזה.
"אורגני" לא שווה לטבעי
ןגם "טבעוני" לא בהכרח שווה לבריא.
ממש לא!

הרבה מאד מוצרים ללא גלוטן
ובוודאי מוצרים טבעונים,
עשויים קמחים לבנים או / ו- פחמימות פשוטות.

לא מעט מוצרים אורגניים (וגם מוצרים טבעוניים)
הם מעובדים בדיוק כמו מקביליהם הלא אורגניים
ומכילים קמח לבן, סוכר לבן, ממתיקים תעשייתים
אמנם הכל אורגני…
אבל הכותרת הזו לצערנו
לא הופכת אוטומטית את המוצר לבריא
או מקדם ירידה במשקל.

__________________________

3. תפרקי משואוות 🙂
יש איזו סיסמא שאני קוראת שנשים משתמשות בה,
במיוחד ברשתות החברתיות:
"אלופה מחליפה".
לציין איזו אלופה את כשאת מחליפה קמח לבן בקמח מלא וכד'.
זה חמוד בתור חרוז אבל זה לא מדוייק.

והרבה נשים מחליפות סוכר לבן בסוכר חום
או בסוכר קנים אורגני.
או מקפידות להשמתמש רק בסילאן טבעי, מייפל אמיתי,
דבש ארצישראלי…
על פניו זה נשמע מעולה רק חשוב מאד לזכור:
סוכר הוא סוכר.
גם כשהוא אורגני או וגם כשהוא מהמקור הכי טבעי…
הוא סוכר.

שימי לב כמה את אוכלת מהטבעי.
הנטייה היא לא פעם לאכול מזה יותר,
כי זה טבעי/מכיל קמח מלא וכו'
וזה מתחבר לנו גם ל"בריא". אבל זה לא בהכרח ככה…

כי המינון הוא אחד הפרמטרים
שיקבעו האם זה יהיה בריא (או פחות) לגוף שלך!

ומינון, בטח של סוכר, זה סופר חשוב
כשאת רוצה לרדת במשקל.

_________________________________

4. תקראי מה כתוב:
החוק מחייב את היצרן
לרשום את הרכיבים של המוצר.
אז תקראי. גם את האותיו הקטנות.
ופחות חשוב כמה קלוריות יש ב 100 גרם,
אלא כמה סוכ ריש במוצר,
מה המרכיבים שלו.

זו הדרך היחידה לדעת מה את קונה.

תקראי את רשימת המרכיבים.
תתפלאי לגלות שהרבה פעמים מוצרים שמתהדרים בתווית כמו:
"קרקר דגנים עם קמח מלא"
מכילים רק 9% דגנים מלאים וכל שאר הקמחים – לבנים…

ושמוצר תמים כמו רסק עגבניות
מכיל סוכר/גלוקוז/סירופ פרוקטוז…
(שהם עוד שמות של סוכר בצורותיו השונו והתעשיתיות)

איך תדעיתקראי.
ואני גם מעלה לסטורי ולסטטוסים שלי בווסטאפ
מוצרים מפתיעים לכאן ולכאן.
מוזמנת לעקוב.
בכללי מעניין אצלי בסטורי ובסטטוסים. אז כדאי לך 🙂

ואם את רוצה לבחור נכון ולהצליח לרדת במשקל
מוזמנת להצטרף אלינו
לתוכנית "בריאה" הקרובה

תוכנית ליווי דיגיטאלית להרזיה בריאה
לנשים ואמהות עסוקות.

• תצליחי לאכול מאוזן ונכון,
 להפסיק ליפול על אוכל מפתה
• לנצח את החשק למתוק ופחמימות
• לרדת במשקל ולהרגיש טוב, עם הגוף שלך –

בלי להיות רעבה
 ובלי לבזבז שעות במטבח,
עם מתכונים מעולים וקלים
ועם ליווי מקצועי עוטף ותמיכה מלאה בקבוצה
והכל מהבית שלך, בנוחות ובזמן שלך.

כל הפרטים כאן:
תוכנית "בריאה"  הקרובה

 

אהבת?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

כתבי תגובה

השארת תגובה

גלילה לראש העמוד

המדריך להרזיה בריאה- המזונות והמתכונים שיעזרו לך לרדת במשקל

נבחרת המזונות שיעזרו לך לרדת במשקל עם מתכונים בריאים וטעימים

תודה על הרשמתך

אני מאשרת קבלת מיילים בהמשך.

דילוג לתוכן